Следвайте Гласове в Един младеж се закичи с етикета Спаси“. Ще

...
Следвайте Гласове в Един младеж се закичи с етикета Спаси“. Ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от спасителите в София

Следвайте " Гласове " в 
" Един юноша се закичи с етикета „ Спаси “. Ще би трябвало да спасяваме София от „ Спасителя “. Сега потеглям, с цел да избавям от „ Спасителите “. От „ Промяната “ се отървахме елементарно, в този момент да забележим по какъв начин ще се спасяваме от „ Спасителите “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград.

" Момче, хубаво ще ни спасяваш, само че ние би трябвало да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един фонтан, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има? Да не приказваме за Околовръстното, Южната, Северната дъга, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите? "
Лидерът на ГЕРБ разяснява и идните избори: 
„ Ще похарчим нови 80 млн. за пети подред избори, с цел да произведем един и същи резултат ",

„ ГЕРБ-СДС имат цялостната поддръжка на евроатлантическата общественост. Затова сме поели уговорката да има промяна на правосъдната система ”, добави още той.
„ Как щеше да се усеща Радев, в случай че по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предходния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях водач на процеса да присъединим РСМ за Европейски Съюз. Кой, в случай че не ГЕРБ, даде опция България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в интерес на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел “, акцентира Борисов.
" Предишният парламент, ръководен от Кирил Петков и държавно управление, не посмяха “, напомни той още по тематиката. 
Борисов подсети, че точно с помощта на ГЕРБ в Народното събрание са признати законите за поддръжка на Украйна, които са разрешили на българските политици, в това число на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.
" Както опорката, че аз и Радев се виждаме и чуваме, тази неистина изчезна през днешния ден, по този начин ще изчезне и една друга неистина. Благодаря на нашите депутати, които са в правна комисия, през вчерашния ден одобриха значим закон за анонимните сигнали. Искаме правосъдна промяна. Това мога да ви кажа. На жълтите павета ние имаме доста симпатизанти, Цвети, те не са техни, дори и тях ги подредиха. Нашият път е този, добави водачът на ГЕРБ. 
" Един юноша се закичи с етикета „ Спаси “. Ще би трябвало да спасяваме София от „ Спасителя “. Сега потеглям, с цел да избавям от „ Спасителите “. От „ Промяната “ се отървахме елементарно, в този момент да забележим по какъв начин ще се спасяваме от „ Спасителите “, сподели още той.
Момче, хубаво ще ни спасяваш, само че ние би трябвало да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един фонтан, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има?
Да не приказваме за Околовръстното, Южната, Северната дъга, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. 
Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите? И това ще се пробват да ви го оферират кметове по места. Същият безпорядък, който стана в страната и всеки политик, който приказва, във всяко изявление има безпорядък. Това ще стане и в градовете “, обърна се той към партийния актив.
Борисов си напомни и по какъв начин преди години е обикалял из Златоград и е обещавал персонално на хората, че ще им се създадат улици, тротоари и асфалт.
" После отново би трябвало да ви спасяваме от спасителите “, предизвести Борисов.
" Аз си потеглям, с цел да избавям от спасители. От " Промяната “ успяхме, върнахме левчето. Сега да забележим по какъв начин от спасителите ще се отървем. Хората гледат и могат да посочат с пръст. Летище в Русе дадоха обещание, самолети до Скопие дадоха обещание. Лъжат, по този начин лъжат, отче! Много мощна медийна поддръжка имат, пара имат - заплащат “, възмути се Борисов.
 

По време на събитието коментар направи и някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева.
„ Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена ", счита тя.
Караянчева разяснява и доклада на служебния министър председател Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея страната е спряла да се развива след ръководството на Бойко Борисов.„ Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А в този момент всичко отиде до тавана през последните седем месеца “, добави Караянчева.
Тя насочи рецензии и към водачите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев. „ За да управляваш една страна, би трябвало да познаваш законите, а те потъпкаха Конституцията “, акцентира Караянчева. По думите й президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев.
Източници: " 24 часа ", NOVA TV
 
 
 
 
 
 
 
21 Яну 2023143520 Яну 20231286317 Яну 2023333817 Яну 20231324216 Яну 2023214613 Яну 20233724КоментариEvstati21 Яну 2023 17:48ч.
С мафията ще е по мъчно, само че не невероятно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо21 Яну 2023 18:09ч.
Спаси София ще са най неприятните видове новия СОС...млади, тъпи и амбициозни...пфуу
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала21 Яну 2023 18:27ч.
Спокойно, Борисов, всички си отивате, тъй като ненавиждате България и българите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шопен21 Яну 2023 18:39ч.
Ибре, убре спасительо! Тъкмо бЕх позабравил поцинкованата кофа-инженер ПКП, и аре отново тъз истеричка и войнствено-посредствена, мъчително амбициозна гад почна да ни я навираш пред очите. Сакън. Ай сиктир.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Идеалист21 Яну 2023 18:46ч.
Разликата сред Баце и Кокорч
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Борисов, ти ли се пишеш родолюбец?!?21 Яну 2023 18:49ч.
Та ти закопа България, ти провали Северен поток, ти спря градежа на АЕЦ Белене, като сподели, че е гйол, ти даде на американците милиарди за едни чертежи вместо самолети, ти имаше пари в чекмеджето, ти си този търчилъж, който е конкуренция на Кирчо, той към момента не те е задминал, въпреки че се мъчи...Лъжец си ти, нагъл измамник, барикадирал се в Герб наред с другите ти ортаци...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri21 Яну 2023 18:50ч.
Част от прозренията на ББ- " Белият и либерален свят поддържа У...Никой от нас не е военнолюбец, военнолюбците са други... " Каква поредна неистина на въпросния човек! Омръзна ми от такива " спасители "!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Имам една фантазия!21 Яну 2023 18:51ч.
Да се отървем вечно от цялото евроатлантическо болшинство, сносно завършено в това Народно събрание и видно за всички! Това включва и изтривалката Борисов. С такива еднодневки като ПППП е по-лесно, с такива като теб, окопали се - по-трудно. Но, невъзможни неща няма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Идеалист21 Яну 2023 18:59ч.
Разликата сред Баце и Кокорчовците е в методите и приятелите в корупционните кръгове. Баце е повече локален състезател и си служи с по- обичайни способи. Кокорчовците ца по-глобални и се се отриват в някой кръгове от Европейски Съюз и Съединени американски щати ( нали са по учени от Баце и са назначени от Големия бял брат. И двете партии са продажни и подлизурски, не зачитат закона мнението на българския народ. Няма смяна има подмяна, по тази причина се ненавиждат, тъй като са алчни и безкрупулни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мразят се,21 Яну 2023 19:06ч.
тъй като са съперници, кой да краде повече от страната.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати най-вредният политик21 Яну 2023 19:36ч.
Притиснат от американците поради корупция, Борисов е заставен да извършва всяко тяхно разпореждане, което робите, така наречен народни представители от ГЕРБ покорно извършват и оферират с решения в предходния и този парламент: рухване на ветото за Македония, оръжията за Украйна, американското нуклеарно гориво за АЕЦ, чертежите за самолети и в действителност е най-вредният политик. Сервилността му доближи връх в предлагането на ГЕРБ за приемане на закон за отвод от евтиния съветски газ, промяна на националния празник 3 март, с цел да не отдаваме респект на нашата освободителка Русия, неговата кметица Фандъкова не смее да спомене кой освободи София, без значение, че е учителка по съветски и т. н. Неговото място е на бунището на историята, където справедливо би трябвало да отиде.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дмитрий Бавирин РИА " Новости ": Най-проруският народ в Европейски Съюз се ръководи от русофобстващи негодници21 Яну 2023 19:55ч.
/Поглед.инфо/... В резултат на това страната, възобновена от силите на Русия, се бие на страната на враговете на Русия и в двете международни войни. И не щеш ли още веднъж. Защо да се чудим? Може би фактът, че възпитаното вундеркиндче Петков се оказа по-лошо от българския “анфан терибел ” - закоравелия русофоб, атлантик, автократ, тъпанар и мафиот Бойко Борисов, управлявал страната 10 години преди него. Тъй като Борисов беше (и си остава) почтен зложелател, заложил България като феодална земя за себе си, а наследникът му е лицемерен нерешителен вид, който най-сетне съобщи изцяло ключовете на ръководството някъде в Брюксел и Вашингтон. Затова съчувстваме на българите. Следователно — и тъй като те ни съчувстват. Ще минат години. Борисов, Петков, Василев ще отидат в давност, а шефът им Байдън ще си отиде още по-рано. Политиците рано или късно си отиват, само че народите остават.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX21 Яну 2023 20:11ч.
Големият въпрос е, по какъв начин да се отървем от теб тикво! Че си се впил като пиявица в тая страна! Крайно време е да отиваш в пандиза!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023336311 Яну 2023141319 Яну 202355228 Дек 20221027
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР